El meu Web
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Contactar
Mapa web
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twiter
AEMET blog.es
Segueix-nos a YouTube
RSS
Imatges de reflectivitat corresponents a l'elevació més baixa de l'exploració radar (0,5° sobre el pla horitzontal). L'escala de color assenyala intervals de reflectivitat en decibels Z.

Imágenes de la altura del tope de ecos (echotop) con una reflectividad superior a 12 decibelios (dBZ). La escala de color señala intervalos de altitud en km.

Imatges d'acumulació de precipitació en una i en sis hores. L'escala de color indica intervals de quantitat de precipitació, en mil·límetres.

Nota:
AEMET està procedint a l'ampliació, renovació i modernització de la seva xarxa de radars dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d'Espanya finançat amb els fons aprovats pel Consell Europeu del 21 de juliol de 2020, per a fer front a les conseqüències de la pandèmia internacional provocada per la COVID-19. La instal·lació dels nous equips va precedida del condicionament de les actuals infraestructures. Durant l'execució de cada condicionament es preveu un període de desconnexió de l'equip radar per a evitar possibles danys i permetre el condicionament. L'absència de dades del radar desconnectat té impacte en la informació usada per a la prestació de serveis d'AEMET, les conseqüències són similars als apagats durant els manteniments preventius o correctius però de major durada. Aquesta absència de dades d'un radar desconnectat es cobreix amb els radars operatius contigus excepte petites zones que tindrà una falta de cobertura de radars contigus. En les zones de possible falta de cobertura està disponible la informació satel·litària i la xarxa de detecció de descàrregues per a les tasques de vigilància meteorològica.
Email
Compartir a Twitter
© AEMET. Autoritzat l'ús de la informació i la seua reproducció citant AEMET com a autora de la mateixa.
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twiter
AEMET blog.es
Segueix-nos a YouTube
RSS