El meu Web
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Contactar
Mapa web
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twiter
AEMET blog.es
Segueix-nos a YouTube
RSS

AEMET OpenData

AEMET OpenData és un API REST (Application Programming Interface. REpresentational State Transfer) a través del qual es poden descarregar gratuïtament les dades explicitats a l'annex II de la resolució de 30 de desembre de 2015 AEMET, per la qual s'estableixen els preus públics que han de regir la prestació de serveis meteorològics i climatològics. Aquesta resolució ha estat publicada al BOE nº 4 de 5 de gener del 2016.

AEMET OpenData
AEMET OpenData

AEMET OpenData permet dos tipus d'accés: Accés General i AEMET OpenData API. Tots dos fan possible l'accés al mateix catàleg de dades i la descàrrega de dades en formats reutilitzables.

Accés General

Es tracta d'un accés gràfic, destinat al públic en general. Té com a finalitat permetre l'accés a les dades per a usuaris d'una manera amigable. La interacció amb les dades es caracteritza per ser puntual, realitzada a través d'interfícies amigables destinats a un humà, dirigida pas a pas i mitjançant l'elecció de diferents opcions.

AEMET OpenData API

AEMET OpenData API permet un altre tipus d'interacció amb les dades: aquesta interacció es caracteritza per la possibilitat de ser periòdica i fins i tot programada, des de qualsevol llenguatge de programació, sense interfícies amigables, amb possibilitat d'autodescobriment i permet als usuaris de reutilització d'informació l'incloure els dades d'AEMET en els seus propis sistemes d'informació.
 
Email
Compartir a Twitter
© AEMET. Autoritzat l'ús de la informació i la seua reproducció citant AEMET com a autora de la mateixa.
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twiter
AEMET blog.es
Segueix-nos a YouTube
RSS