El meu Web
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Contactar
Mapa web
Seguix-nos en Facebook
Seguix-nos en Twitter
AEMET blog.es
Seguix-nos en YouTube
RSS

AEMET OpenData

AEMET OpenData és un API REST (Application Programming Interface. REpresentational State Transfer) a través del qual es poden descarregar gratuïtament les dades explicitades en l'Annex II de la resolució de 30 de desembre de 2015 de AEMET, per la qual s'estableixen els preus públics que han de regir la prestació de serveis meteorològics i climatològics. Aquesta resolució ha estat publicada en el BOE nº 4 de 5 de gener de 2016.

AEMET OpenData
AEMET OpenData
AEMET OpenData  permet dos tipus d'accés: Accés General i AEMET OpenData API. Ambdós possibiliten l'accés al mateix catàleg de dades i la descàrrega de dades en formats reutilitzables.
 
Accés General

Es tracta d'un accés gràfic, destinat al públic en general. Té com a finalitat permetre l'accés a les dades per a usuaris d'una manera amigable. La interacció amb les dades es caracteritza per ser puntual, realitzada a través d'interfícies amigables destinats a un humà, dirigida pas a pas i mitjançant l'elecció de diferents opcions.
 

AEMET OpenData API

AEMET OpenData API permet un altre tipus d'interacció amb les dades: aquesta interacció es caracteritza per la possibilitat de ser periòdica i fins i tot programada, des de qualsevol llenguatge de programació, sense interfícies amigables, amb possibilitat de autodescubrimiento i permet als reutilizadores d'informació incloure les dades d'AEMET en els seus propis sistemes d'informació.

 

 

Email
Compartir a Twitter
© AEMET. Autoritzat l'ús de la informació i la seua reproducció citant AEMET com a autora de la mateixa.
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Seguix-nos en Facebook
Seguix-nos en Twitter
AEMET blog.es
Seguix-nos en YouTube
RSS