El meu Web
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Contactar
Mapa web
Seguix-nos en Facebook
Seguix-nos en Twitter
AEMET blog.es
Seguix-nos en YouTube
RSS

Dades obertes d'AEMET. Catàleg. Pla RISP.

Este catàleg de dades conté les fonts de dades oficials d'AEMET. Tots els conjunts de dades estan representats per mitjà de formats estàndard i reutilitzables.

 

datos.gob.es  la iniciativa de caràcter nacional que organitza i gestiona el  Catàleg d'Informació Pública del sector públic.

Així mateix, des d'este lloc web es proporciona informació general, materials formatius i notícies d'actualitat sobre la reutilització de la informació del sector públic.

 

Accés al catàleg d'informació pública.
Accés al catàleg d'informació pública.
 

El catàleg del conjunt de dades obertes permet accedir, des d'un únic punt, a les pàgines web que oferixen informació oberta i reutilitzable en AEMET. Junt amb els conjunts de dades disponibles per a la seu reutilització se troben les metadades que caracteritzen de forma efectiva la informació continguda: descripció, data d'actualització, formats disponibles, etc..

 

Accés al catàleg d'AEMET

En alguns casos, els enllaços que apareixen a continuació són enllaços indirectes als fitxers de dades. Per a poder descarregar-se'ls cal realitzar algun tipus de navegació prèvia.

Estadístics bàsics climatològics del període 1981-2010 d'un conjunt d'observatoris. Descàrregues disponibles en format csv. Última actualització: gener de 2015.

Valors extrems des de 1920, per a distintes variables i períodes de temps. Descàrregues disponibles en format csv actualitzades diàriament.

Resums, d'àmbit nacional o regional, sobre l'estat del clima i la seua evolució mensual, anual o estacional. Descàrregues disponibles en format pdf actualitzades mensualment.

Descàrrega de l'"Atles de radiació solar" a Espanya utilitzant dades del SAF de Clima d'EUMETSAT en format pdf. Publicat a: abril de 2012.

Informació gràfica del clima en la Península i Balears, les Canàries, les Açores i Madeira (1971-2000). Descàrregues disponibles en format pdf.  Última actualització: març de 2012.

Predicció per als municipis espanyols. Descàrregues disponibles en format xml almenys actualitzades diàriamentte.

Predicció per hores per als municipis espanyols. Descàrregues disponibles en format xml almenys actualitzades diàriamentte.

Predicció marítima per a zones costeres i d'alta mar. Descàrregues disponibles en format xml almenys actualitzades diàriamentte.

Informació detallada de la predicció de l'index de radiació ultravioleta (UVI). Descàrregues disponibles en format csv i excel almenys actualitzades diàriamentte.

Gràfics de projeccions regionalitzades de canvi climàtic per al segle XXI. Descàrregues disponibles en format csv. Última actualització: febrer de 2016.

Dades diàries generades per AEMET i projecte ENSEMBLES. En esta pàgina podrà obtindre informació sobre les tècniques utilitzades per a la generació d'escenaris regionalitzats de Canvi Climàtic. Li recomanem que consulte les instruccions corresponents del format utilitzat per a emmagatzemar les dades. Última actualització: febrer 2016.

Accés a les publicacions en línia d'AEMET. Descàrregues disponibles en pdf .

Pot fer-nos arribar les seues consultes sobre este lloc web a través de l'apartat  Consultes del Servici d'atenció al públic de la seu electrònica d'AEMET .

 

El Pla de mesures d'impuls de la Reutilització de la Informació en AEMET conté les línies d'acció en matèria de Reutilització de la Informació del Sector Públic que es duran a terme per a complir amb allò que s'ha disposat en el seu Estatut, en el Reial Decret 1495/2011, de 24 d'octubre, la Llei 19/2013, de 9 de desembre i en la normativa internacional, comunitària i nacional
que afecte específicament la informació mitjà ambiental. Les condicions generals de la Reutilització de la Informació està accessible en el apartat "Avís Legal" i vincularan qualsevol agent reutilizador pel simple fet de fer ús dels conjunts de dades.

 

Email
Compartir a Twitter
© AEMET. Autoritzat l'ús de la informació i la seua reproducció citant AEMET com a autora de la mateixa.
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Seguix-nos en Facebook
Seguix-nos en Twitter
AEMET blog.es
Seguix-nos en YouTube
RSS