El meu Web
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Contactar
Mapa web
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twiter
AEMET blog.es
Segueix-nos a YouTube
RSS

Dades obertes d'AEMET. Catàleg. Pla RISP.

Aquest catàleg de dades conté els datasets oficials d'AEMET. Tots els conjunts de dades estan representats mitjançant formats estàndard i reutilitzables.

 

datos.gob.es és la iniciativa de caràcter nacional que organitza i gestiona el Catàleg d'Informació Pública del sector públic.

Així mateix, des d'aquest lloc web es proporciona informació general, materials formatius i notícies d'actualitat sobre la reutilització de la informació del sector públic. 

 

Accés al catàleg d'informació pública.
Accés al catàleg d'informació pública.
 

El catàleg del conjunt de dades obertes permet accedir, des d'un únic punt, a les pàgines web que ofereixen informació oberta i reutilitzable en AEMET. Juntament amb els conjunts de dades disponibles per a la seva reutilització es troben les metadades que caracteritzen de manera efectiva la informació continguda: descripció, data d'actualització, formats disponibles, etc.

Accés al catàleg d'AEMET

En alguns casos els enllaços que apareixen a continuació són enllaços indirectes als fitxers de dades. Per poder descarregar-les cal fer algun tipus de navegació prèvia.

Estadístiques bàsiques climatològiques del període 1981-2010 d'un conjunt d'observatoris. Descàrregues disponibles en format csv. Darrera actualització : gener de 2015. 

Valors extrems des de 1920, per a diferents variables i períodes de temps. Descàrregues disponibles en format csv actualitzades diàriament.

Resums, a nivell nacional o regional, sobre l'estat del clima i la seva evolució mensual, anual o estacional. Descàrregues disponibles en format pdf actualitzades mensualment.

Descàrrega del "Atles de radiació solar" a Espanya utilitzant dades del SAF de Clima de EUMETSAT en format pdf. Publicat a:  abril de 2012.

Informació gràfica del clima a la Península i Balears, Canàries, Açores i Madeira (1971-2000). Descàrregues disponibles en format pdf. Darrera actualització: març de 2012. 

Predicció per als municipis espanyols. Descàrregues disponibles en format xml almenys actualitzades diàriament.

Predicció per hores per als municipis espanyols. Descàrregues disponibles en format xml almenys actualitzades diàriament.   

Predicció marítima per a zones costaneres i d'alta mar. Descàrregues disponibles en format xml almenys actualitzades diàriament.

Informació detallada de la predicció de l'índex de radiació ultraviolada (UVI). Descàrregues disponibles en format csv i excel almenys actualitzades diàriament.

Gràfics de projeccions regionalitzades de canvi climàtic per al segle XXI. Descàrregues disponibles en format csv. Darrera actualització: febrer de 2016.

Dades diàries generats per AEMET i projecte ensembles. En aquesta pàgina podrà obtenir informació sobre les tècniques utilitzades per a la generació d'escenaris regionalitzats de Canvi Climàtic. Us recomanem que consulteu les corresponents instruccions del format utilitzat per emmagatzemar les dades. Darrera actualització: febrer  2016. 

Accés a les publicacions en línia de AEMET. Descàrregues disponibles en pdf.

 

Pot fer-nos arribar les seves consultes sobre aquest lloc web a través de l'apartat  Consultes del Servei d'atenció al públic de la seu electrònica d'AEMET.

 

 

El Pla de mesures d'impuls de la Reutilització de la Informació a AEMET conté les línies d'acció en matèria de Reutilització de la Informació del Sector Públic que es duran a terme per complir el que disposa el seu Estatut, en el Reial Decret 1495/2011, de 24 d'octubre, la Llei 19/2013, de 9 de desembre i en la normativa internacional, comunitària i nacional que afecti específicament a la informació mediambiental. Les condicions generals de la Reutilització de la Informació està accessible a l'apartat "Avís Legal" i vincularan a qualsevol agent reutilitzador pel mer fet de fer ús dels conjunts de dades.

 

Email
Compartir a Twitter
© AEMET. Autoritzat l'ús de la informació i la seua reproducció citant AEMET com a autora de la mateixa.
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twiter
AEMET blog.es
Segueix-nos a YouTube
RSS