El meu Web
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Contactar
Mapa web
Seguix-nos en Facebook
Seguix-nos en Twitter
AEMET blog.es
Seguix-nos en YouTube
RSS

Regionalització AR5-IPCC. Gràfics d'evolució. Regionalització estadística anàlegs. España peninsular

Temperatura mínima: Anual. Canvi nombre de dies de gelades

Els models climàtics constitueixen la millor eina actualment disponible per a estimar com afectaran els canvis de les concentracions de gasos d'efecte d'hivernacle (GEI) en els canvis en el clima. A mesura que millora el coneixement dels processos que tenen lloc en el sistema climàtic, millora igualment l'habilitat per a predir els canvis climàtics que probablement tindran lloc.

No obstant això, hi ha encara incerteses associades a l'evolució futura de les emissions de GEI, a la concentració d'aquests gasos en l'atmosfera, a la simulació dels processos en el si del sistema climàtic, a les tècniques de regionalització, etc. Els resultats que ací es presenten estan referits a diferents escenaris d'emissió, diferents models climàtics globals i diferents models regionals i constitueixen la més recent font de projeccions regionalitzades de canvi climàtic disponible en el context europeu.

La utilització de conjunts d'evolucions (col·lectivitat multimodel) permet estimar les incerteses associades tant amb l'evolució proporcionada pels models globals com per la regionalització calculada amb els models regionals niats. En els resultats gràfics que es presenten, els canvis esperats de les variables es refereixen a un període de referència.
Email
Compartir a Twitter
© AEMET. Autoritzat l'ús de la informació i la seua reproducció citant AEMET com a autora de la mateixa.
Aplicació oficial 'El Tiempo de AEMET' (Android e iOS)
Seguix-nos en Facebook
Seguix-nos en Twitter
AEMET blog.es
Seguix-nos en YouTube
RSS